Ny mand på udsat toppost i Slagelse: Der skal laves store forandringer

Slagelse Kommune har endnu engang fået ny kommunaldirektør. Anders Bjældager forlader en tilsvarende stilling i Kerteminde for at vende tilbage til den østlige side af Storebælt, hvor han tidligere har arbejdet. Første store opgave bliver en hård økonomisk opbremsning.

1. august tiltræder Anders Bjældager som ny kommunaldirektør i Slagelse Kommune. Har overtager, efter Frank E. Andersen blev afskediget fra posten tidligere på året.
1. august tiltræder Anders Bjældager som ny kommunaldirektør i Slagelse Kommune. Har overtager, efter Frank E. Andersen blev afskediget fra posten tidligere på året.Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Kim Rosenkilde

Temmelig præcis fire år efter, at Slagelse Kommune sidst kunne sende en pressemeddelelse ud om en ny kommunaldirektør, er det nu sket igen.

Den stormombruste kommune er blevet kendt for et betændt politisk miljø, og har endnu engang skiftet ud på den absolutte administrative toppost.

Det sker et halvt år efter, at byrådets nye flertal i januar besluttede at afskedige Frank E. Andersen på posten for i stedet at få ”en ny profil” på posten.

Altinget logoKommunal
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kommunal kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00