Om  
Ole Pass

Ole Pass stopper som socialdirektør i Rødovre

Rødovre Kommune mister en særdeles erfaren socialdirektør med Ole Pass, der takker af efter 25 år på posten. Igennem 14 år var han frem til 2014 også formand for Foreningen af Socialchefer i Danmark.

Line Jenvall

Det er et par store sko, der skal fyldes ud i Rødovre, nu når kommunen skal finde en arvtager for socialdirektør Ole Pass.

Han har været chef for Rødovre Kommunes socialforvaltning i et kvart århundrede og i 14 år sideløbende været formand for sine kolleger i Foreningen af Kommunale Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedschefer i Danmark. Men nu stopper han, skriver DKNyt.

Den 69-årige jurist trak sig fra sin formandspost i chefforeningen i 2014 og overlod tøjlerne her til Vordingborg Kommunes social- og arbejdsmarkedsdirektør, Helle Linnet.

Det skete med ordene:

"Der skal fornyelse til, og det er altid sundt med nye ansigter. Jeg har været formand i 14 år, og for mig giver det god mening, at der nu kommer en ny formand."

Nu skal der tilsyneladende også fornyelse til i Rødovre Kommune, hvor man er gået i gang med at søge efter en ny direktør.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Ole Pass

Fhv. socialdirektør, Rødovre Kommune, fhv. landsformand, Foreningen af socialchefer i Danmark
cand.jur. (Københavns Uni. 1972)

0:000:00