Rebild Kommune fisker ny kommunaldirektør i Hjørring

Rebild Kommune har en afløser på kommunaldirektørposten, efter at Christian Hesthaven blev udpeget som ny direktør for Nævnenes Hus. I Hjørring Kommune har man fundet Jesper Carlsen, der tiltræder som ny kommunaldirektør i den nordjyske kommune. 

Rebild Kommune har fået sin nye kommunaldirektør på plads. Jesper Carlsen tager turen sydpå fra Hjørring Kommune og til posten som kommunaldirektør i Rebild. 
Rebild Kommune har fået sin nye kommunaldirektør på plads. Jesper Carlsen tager turen sydpå fra Hjørring Kommune og til posten som kommunaldirektør i Rebild. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Sebastian Vidkjær Stone

I Rebild har man fisket efter en ny kommunaldirektør efter kommunens øverste direktør, tidligere departementschef i Udlændinge- og Integrationsministeriet Christian Hesthaven, blev hevet ind på posten som direktør for Nævnenes Hus af erhvervsminister Morten Bødskov (S). 

Den nordjyske kommune har nu hevet linen op, og ind på kommunaldirektørposten lander Jesper Carlsen, som fratræder sin stilling som direktør for Børn og Arbejdsmarked i Hjørring Kommune. 

Det skriver Rebild Kommune i en pressemeddelelse

Altinget logoKommunal
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kommunal kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00