Replik fra Styrelsen for Patientsikkerhed: Vores data er særdeles solidt

Kommunale ældrechefer rejser sammen med Selskab for Patientsikkerhed tvivl om, hvorvidt tilsyn fra Styrelsen for Patientsikkerhed er tilstrækkeligt til, at man kan sige noget generelt om ældreområdet. Lad mig benytte lejligheden til at fortælle, at vores datagrundlag er særdeles solidt, skriver styrelsesdirektør Anette Lykke Petri.

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Anette Lykke Petri

Tak for debatindlægget og for muligheden for at svare på kritikken fra de ni kommunalchefer og Dansk Selskab for Patientsikkerhed efter offentliggørelsen af resultaterne af vores erfaringsopsamlinger på ældreområdet.

Vores opgave hos Styrelsen for Patientsikkerhed er, som offentlig myndighed, at udføre uvildige tilsyn, med hjemmel i hhv. sundhedsloven og serviceloven. Vores tilsyn baseres på en sundhedsfaglig og juridisk vurdering, og vi har en forpligtelse til at offentliggøre vores resultater.

Der rejses i debatindlægget tvivl om, hvorvidt datagrundlaget er stort nok til, at man kan sige noget generelt om ældreområdet. Lad mig derfor benytte lejligheden til at fortælle, at vores datagrundlag er særdeles solidt.

Altinget logoKommunal
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kommunal kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00