Om  
Tommy Højmark Tønning
Lars Krarup

S-spidskandidat igen klar til at tage kampen op i Herning

Tommy Tønning bliver igen Socialdemokratiet i Hernings spidskandidat, når partiet ved kommunalvalget i 2021 tager kampen op med Venstres flertalsstyre i kommunen.

Peter Bjørnbak Hansen

Tommy Tønning (S) vil være et troværdigt alternativ til Lars Krarup og Venstres flertalsstyre i Herning Kommune.

Sådan melder han selv ud i Herning Folkeblad, efter han uden modkandidater er blevet valgt som Socialdemokratiets spidskandidat i Herning Kommune til kommunalvalget i 2021. En titel, han også havde ved kommunalvalget i 2017.

Dengang fik Socialdemokratiet valgt fem byrådsmedlemmer og var tæt på et sjette. Siden valgte to medlemmer at forlade partiet til fordel for en nyoprettet borgerliste, og derfor består byrådsgruppen nu af Tommy Tønning, Lone Børlum og Vinnie Borbjerg.

Men det afholder ikke partiet fra at have et mål om at få valgt ni byrådsmedlemmer til valget om to år under sloganet »Sammen samler vi Herning Kommune«.

Tommy Tønning siger til avisen, at han tager udnævnelsen som spidskandidat som en tillidserklæring fra medlemmerne, og at han glæder sig over at stå i spidsen for et parti, der langsomt, men sikkert øger medlemstallet og opbygger en større indflydelse.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Tommy Højmark Tønning

Byrådsmedlem (S), Herning Kommune
pædagog (1998), Hørepædagog (2007)

Lars Krarup

Formand, Realdania, formand, Team Danmark
Slagter (1991)

0:000:00