SKI-direktør har syv særlige ønsker til ny udbudslov og en stille bøn til virksomhederne

Udbudsloven skal revideres. Og både indkøbere, offentlige ordregiver og private leverandører har et stærkt fælles ønske om at få ryddet op i en række skavanker, som gør de offentlige indkøb unødigt bøvlede. Signe Lynggaard Madsen, administrerende direktør for SKI, står klar med ønskesedlen.

Signe Lynggaard Madsen har været administrerende direktør i SKI i over et årti. Lidt mere fleksibilitet i udbudsloven, vil ifølge hende kunne gøre en stor praktisk forskel i den daglige handel mellem offentlige myndigheder og private virksomheder.
Signe Lynggaard Madsen har været administrerende direktør i SKI i over et årti. Lidt mere fleksibilitet i udbudsloven, vil ifølge hende kunne gøre en stor praktisk forskel i den daglige handel mellem offentlige myndigheder og private virksomheder.Foto: Pressefoto/Büro Jantzen​​
Kim Rosenkilde

Det var ikke udbudsloven, der trak de store overskrifter, da regeringen og en række af Folketingets partier, fredag aften præsenterede en omfattende reformaftale og arbejdskraft og konkurrencedygtige virksomheder.

Men et sted godt nede i den 21 sider lange aftaletekst om ting som færre dagpenge til dimittender, højere fagforeningsfradrag og lavere elafgift, dukker udbudsloven også op.

Loven trådte i kraft i 2016 og blev evalueret sidste år.

Altinget logoKommunal
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kommunal kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00