Om  
Anders Bjældager

Slagelse henter ny kommunaldirektør i Kerteminde

Anders Bjældager bliver ny kommunaldirektør i Slagelse. Han kommer fra samme stilling i Kerteminde og har tidligere været chef i Slagelse Kommune.

Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix
Mathias Bach

Kertemindes kommunaldirektør, Anders Bjældager, rykker over Storebæltsbroen og bliver kommunaldirektør i Slagelse.

Det oplyser Slagelse Kommune i en pressemeddelelse.

"Jeg sætter personligt stor pris på Slagelse Kommune med de levende lokalsamfund, tre unikke købstæder, smukke kyststrækninger og et stærkt uddannelsesmiljø. Selvom der er sket meget de sidste fire år, så er det en kommune jeg kender rigtigt godt," udtaler Anders Bjældager.

Når Anders Bjældager kender Slagelse godt, skyldes det blandt andet, at han tidligere har haft flere forskellige chefstillinger i kommunen. Senest var han økonomi- og digitaliseringschef, før han blev kommunaldirektør i Kerteminde.

I alt har Bjældager mere end ti års ledelseserfaring fra den kommunale sektor, og det er således en erfaren profil, der tager turen tilbage over Storebælt.

"Jeg er overbevist om at Anders med sine mange kompetencer og solide erfaring kan bidrage væsentligt ind i de store strategiske opgaver, der er på dagsordenen lige nu og de kommende år i vores kommune," forklarer Slagelses borgmester, Knud Vincents (V).

Anders Bjældager tiltræder den nye stilling i Slagelse Kommune den 1. august 2022.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anders Bjældager

Kommunaldirektør, Slagelse
cand.scient.adm. (Roskilde Uni. 2003)

0:000:00