Om  
Ralf Klitgaard Jensen
Per Røner

Tidligere KL-profil bliver direktør i Stevns Kommune

Stevns Kommune har ansat Ralf Klitgaard Jensen som direktør for kommunens to centre Børn & Læring samt Sundhed & Omsorg. Han kommer med mange års ledererfaring fra KL.

Julie Rind Rasmussen

Ralf Klitgaard Jensen har en lang fortid i Kommunernes Landsforening, men fra januar skifter han KL ud med en stilling som direktør for to af Stevns kommunes velfærdsområder. 

Efter at have været ansat i forskellige lederstillinger i KL gennem 29 år skal han være direktør for kommunens to centre inden for velfærdsområdet, Børn & Læring samt Sundhed & Omsorg.

Det skriver Stevns Kommune i en pressemeddelelse.

"Jeg ser frem til samarbejdet med Ralf. Det er en meget erfaren leder, vi får, som har en dyb indsigt i den kommunale verden gennem mange år i KL, og det har vi god brug for inden for de to store velfærdsområder, hvor der ligger flere store opgaver og venter," udtaler kommunaldirektør Per Røner og uddyber:

"På børn- og ungeområdet har vi eksempelvis arbejdet med det tværgående velfærdsprogram, og på ældreområdet arbejder vi p.t. med en ny plejecenterplan."

Ralf Klitgaard Jensen har været ansat i KL i næsten 30 år. Han kom dertil som nyuddannet kandidat i statskundskab ved Aarhus Universitet og bestred i løbet af årene forskellige stillinger.

Han var blandt andet kontorchef for Arbejdsmarked, Social og Sundhed og senest afdelingschef for digitalisering – politik, transformation og projektportefølje. 
I september meldte han sin afgang på sin LinkedIn-profil

Ralf Klitgaard Jensen har første dag i Stevns Kommune 6. januar 2020.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Ralf Klitgaard Jensen

Direktør, Børn & Læring og Sundhed & Omsorg, Stevns Kommune
cand.scient.pol. (Aarhus Universitet)

Per Røner

Fhv. kommunaldirektør, Stevns og formand, Stevns Klint Besøgscenter
MPA (CBS), BA jur.

0:000:00