Om  
Peter Juel-Jensen

Udvalget for Småøer besøger Endelave

Folketingets Udvalg for Småøer med formand Peter Juel Jensen (V) i spidsen og erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V) besøger øerne Endelave og Hjarnø 30. september og 1. oktober.

Christian Juhl Mølgaard

Under besøget på Endelave vil udvalget blandt andet mødes med Endelave Beboerforening, besøge flere virksomheder og holde et borgermøde med fri og åben diskussion om glæder og udfordringer ved at bo på en ø som Endelave.

På Hjarnø giver øens beboerforening en rundvisning, så udvalget kan få et indblik i ø-livet år 2015 og de udfordringer, et lille ø-samfund står overfor, herunder flexboligordning, færgefart og fredning.

Ud over Peter Juel Jensen og Troels Lund Poulsen deltager MF'erne Lennart Damsbo-Andersen (S), Magnus Heunicke (S), Kaare Dybvad (S), Daniel Toft Jakobsen (S), Mette Hjermind Dencker (DF), Henning Hyllested (EL), udvalgsformand i Teknik og Miljøudvalget, Horsens Kommune, Ole Pilgaard Andersen, borgmester i Hedensted Kommune Kirsten Terkilsen (V) samt formanden for Sammenslutningen af Danske Småøer, Dorthe Winther, i studieturen.

0:000:00