Om  
Michael Thomsen

Venstre i Halsnæs får ny spidskandidat

Michael Thomsen er Venstres nye spidskandidat i Halsnæs Kommune. Han afløser Steen Hasselriis, der har stået i spidsen for partiet i de seneste 17 år.

Mikkel Bødker Olesen

Michael Thomsen vandt ganske overbevisende, da Venstre i Halsnæs mandag aften holdt opstillingsmøde. Han fik 100 ud af 141 mulige stemmer, og han bliver dermed Venstres nye spidskandidat i Halsnæs, skriver SN.dk. Modkandidaten Thomas Møller Nielsen måtte nøjes med 41 stemmer.

"Jeg er meget stolt, meget glad og meget lettet. Det er kulminationen på nogle spændende måneder, og det er dejligt at have opnået så markant en opbakning," siger Michael Thomsen.

Michael Thomsen kommer til at overtage spidskandidaturet efter Steen Hasselriis, der igennem de sidste 17 år har været partiets nummer et. I løbet af de 17 år besad Hasselriis borgmesterposten fra 2014 til 2017. Steen Hasselriis vinker dog ikke helt farvel til politik, han fortsætter som byrådsmedlem og som formand for Venstre i Halsnæs.

Afstemningen mandag betyder også, at Michael Thomsen fremover er partiets gruppeformand i byrådet, en stilling han også besad, mens Steen Hasselriis var borgmester.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Michael Thomsen

Byrådsmedlem (V), udvalgsformand for Plan og Byg, Halsnæs Kommune
bygningskonstruktør

0:000:00