Winni Grosbøll: Naturen er en af vores allervigtigste dagsordener lige nu

NY DIREKTØR: Naturen får en mere central politisk rolle, og den udvikling vil Winni Grosbøll som ny direktør for paraplyorganisationen Friluftsrådet spille aktivt med i - både nationalt og lokalt.

Tiden var den rette til at skifte borgmesterjobbet på Bornholm ud med stillingen som direktør for Friluftsrådet, mener Winni Grosbøll.
Tiden var den rette til at skifte borgmesterjobbet på Bornholm ud med stillingen som direktør for Friluftsrådet, mener Winni Grosbøll.Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Carsten Terp Beck-Nilsson

Der er kæmpe kvaliteter og gevinster for skolebørn i at komme ud i naturen.

Winni Grosbøll
Kommende direktør, Friluftsrådet

Flere mennesker skal have adgang til den danske natur, og især børn og unge skal ud og bruge kroppen. Den dagsorden brænder Winni Grosbøll (S) så meget for, at hun til januar skifter jobbet som borgmester for Bornholm ud med posten som direktør for Friluftsrådet.

”Jobbet som direktør i Friluftsrådet var for godt til ikke at sige ja tak til. Naturen er en af de allervigtigste dagsordener lige nu. Og jeg er meget optaget af at få åbnet naturen for flere grupper og sikre, at folk kan komme ud i naturen,” siger den kommende friluftsdirektør.

Winni Grosbøll peger på, at der er et politisk udspil om biodiversitet på vej, samtidig med at der arbejdes med naturnationalparker.

0:000:00