Det dårlige arbejdsmiljø rammer kulturbranchen som en landeplage. Et nyt kulturnetværk vil gøre op med den uheldige tendens

Der er brug for at udbrede viden om det særlige arbejdsmiljø i kulturbranchen, og derfor har Kamma Overgaard Hansen oprettet netværket Kulturam, der skal kaste lys over de mange gråzoner i branchen.

Efter selv at have været i kulturbranchen i mange år oprettede Kamma Overgaard Hansen netværket Kulturam, der har til formål at kaste lys over de specielle arbejdsvilkår i branchen.
Efter selv at have været i kulturbranchen i mange år oprettede Kamma Overgaard Hansen netværket Kulturam, der har til formål at kaste lys over de specielle arbejdsvilkår i branchen.Foto: Mads Claus Rasmussen og Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Marie Møller Munksgaard

I mange år satte Kamma Overgaard Hansen ikke spørgsmålstegn ved det arbejdsmiljø, hun var en del af. Et miljø, hvor det altid var crunch time, og der ikke var tid til at stoppe op og tale om den arbejdskultur, man havde skabt.

Men efter hun kom ud af museumsfaget, havde hun pludselig et nyt blik på den verden, hun havde været en del af.

Det fik Kamma Overgaard Hansen til at oprette netværket Kulturam, der skal hjælpe til at udbrede viden om det specielle arbejdsmiljø, mange møder inden for den kunstneriske branche.

Altinget logoKultur
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kultur kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00