Roger Courage Matthisen
 svarer 
Inger Støjberg

Roger Courage Matthisen (ALT) spørger udlændinge- og integrationsministeren, Inger Støjberg, om at sende en oversigt over regeringens konkrete initiativer målrettet den dobbeltminoritet, som forslaget omhandler

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

B 120, Spørgsmål 2
Vil ministeren – evt. med bidrag fra ministeren for fiskeri og ligestilling – sende udvalget en oversigt over regeringens konkrete initiativer målrettet den dobbeltminoritet, som forslaget omhandler?

Svar fra mandag den 22. april 2019
Vil ministeren - evt. med bidrag fra ministeren for fiskeri og ligestilling - sende udvalget en oversigt over regeringens konkrete initiativer målrettet den dobbeltminoritet, som forslaget omhandler?

22. april 2019 Analysekontor Akt-id 6198 4000 [email protected] www.uim.dk 36977191 2019 - 5872 705444 Svar:

Der vedlægges som ønsket en oversigt over regeringens initiativer målrettet LGBTI-personer med etnisk minoritetsbaggrund.

Notatet er udarbejdet med bidrag fra Ligestillingsafdelingen i Udenrigsministeriet, Børne- og socialministeriet samt Styrelsen for International Rekruttering og Integration.
0:000:00