Trine Torp
 svarer 
Astrid Krag

Trine Torp (SF) spørger social- og indenrigsministeren, Astrid Krag, om at præcisere vejledningen til servicelovens § 101, så det understreges over for kommunerne, at støtte til bolig indgår som en del af den sociale behandling

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 7, Spørgsmål 7
Er ministeren indstillet på at præcisere vejledningen til servicelovens § 101, så det understreges over for kommunerne, at støtte til bolig indgår som en del af den sociale behandling, så der opnås større sammenhæng i indsatsen ved, at stofmisbrugere ikke skal forholde sig til flere ’hjælpepersoner’ end nødvendigt, idet der henvises til henvendelse fra Gadejuristen, jf. L 7 - bilag 3?

Svar fra fredag den 8. november 2019
”Er ministeren indstillet på at præcisere vejledningen til servicelovens § 101, så det understreges over for kommunerne, at støtte til bolig indgår som en del af den sociale behandling, så der opnås større sammenhæng i indsatsen ved, at stofmisbrugere ikke skal forholde sig til flere ’hjælpepersoner’

end nødvendigt, idet der henvises til henvendelse fra Gadejuristen, jf. L 7 - bilag 3?” Svar:

Jeg vil henvise til mit samtidige svar på spørgsmål nr. 6 ad L 7 om kommunernes forpligtelse til at sikre en sammenhængende og helhedsorienteret indsats.
0:000:00