René Christensen
 svarer 
Lea Wermelin

René Christensen (DF) spørger miljøministeren, Lea Wermelin, om betænkningsbidrag der give tilsagn om, at partier, der stemmer for lovforslaget, vil blive inddraget i udarbejdelsen af de nye nationale affaldsplaner for henholdsvis forebyggelse og håndtering

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 94, Spørgsmål 2
Vil ministeren i et betænkningsbidrag give tilsagn om, at partier, der stemmer for lovforslaget, vil blive inddraget i udarbejdelsen af de nye nationale affaldsplaner for henholdsvis forebyggelse og håndtering?

Svar fra fredag den 14. februar 2020
Jeg ønsker at inddrage interessenter bredt i forbindelse med udarbejdelsen af de nationale affaldsplaner. Jeg lytter til alle idéer og forslag, der kan sikre, at vi får reduceret vores affaldsmængder, øget genanvendelsen markant og nedbragt den mængde affald, der sendes til forbrænding.

På baggrund af klimapartnerskabernes anbefalinger vil jeg inddrage partierne i drøftelser af indholdet i de nationale affaldsplaner.

Derudover vil de nationale affaldsplaner selvfølgelig blive udsendt i offentlig høring.

Lea Wermelin / www.mfvm.dk








0:000:00