Søren Egge Rasmussen
 svarer 
Kaare Dybvad Bek

EL: Hvad er den månedlige udvikling i ledigheden inden for byggefagene i 2020?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 200, Spørgsmål 3

Vil ministeren redegøre for den månedlige udvikling i ledigheden i år inden for byggefagene og i rådgivningsbranchen (arkitekter, ingeniører, bygningskonstruktører m.v.)?

Svar fra torsdag den 11. juni 2020

Vil ministeren redegøre for den månedlige udvikling i ledigheden i år inden for byggefagene og i rådgivningsbranchen (arkitekter, ingeniører, bygningskonstruktører m.v.)? Spørgsmålet bedes besvaret på baggrund af eksisterende data om emnet.

Svar:

Til belysning af den seneste udvikling i ledigheden opgør Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) dagligt og ugentligt antallet af nytilkomne ledighedsregistrerede. Opgørelserne kan ses på hjemmesiden:

https://www.jobindsats.dk/jobindsats/publikationer.aspx.

Den ugentlige opgørelse er blandt andet branchefordelt. I tabel 1 er vist antallet af nytilmeldte ledige fra 9. marts til hhv. 6. april, 3. maj og 7. juni 2020 for hele landet i alt, heraf i bygge- og anlægsbranchen.

Tabel 1. Nytilmeldte ledige i hele landet, heraf i bygge- og anlægsbranchen. Fra 9.

- Bygge og anlæg 5.615 7.560 9.652 Kilde: TRM pba.

”Bilag:

Regional overvågning af situationen på arbejdsmarkedet fordelt på forskellige karakteristika” Status pr. 6. april 2020, 3. maj 2020 og 7. juni 2020 (STAR).









0:000:00