svarer 
Peter Hummelgaard

Beskæftigelsesudvalget spørger beskæftigelsesministeren, Peter Hummelgaard, om kommentere henvendelsen fra Espen Schmidt om at undgå ressourcespild ifm. mellemkommunal refusion

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 21, Spørgsmål 3
Vil ministeren kommentere henvendelsen fra Espen Schmidt om at undgå ressourcespild ifm. mellemkommunal refusion, jf. L 21 - bilag 11?

Svar fra onsdag den 16. december 2020
”Vil ministeren kommentere henvendelsen fra Esben Schmidt om at undgå ressourcespild ifm. mellemkommunal refusion, jf. L 21 - bilag 11?” Svar:

Esben Schmidt fra Dataproces har i sin henvendelse til BEU (bilag 11) rejst nogle spørgsmål om forståelsen af reglerne om mellemkommunal refusion i pensionssager. Jeg har bedt Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering om hurtigst muligt at afklare problemstillingerne og de fremførte eksempler, herunder om der er behov for yderligere lovgivningsmæssige initiativer. Jeg forventer, at styrelsen vil inddrage Ankestyrelsen og KL heri.

Det ændrer dog ikke ved, at det fremsatte ændringsforslag fortsat er vigtigt nu og her af hensyn til at sikre, at reglerne hurtigst muligt kan administreres i overensstemmelse med de oprindelige intentioner, hvilket Esben Schmidt da også bekræfter i henvendelsen.
0:000:00