Om  
Stine Brix

Stine Brix bliver chef hos Dansk Socialrådgiverforening

Tidligere folketingsmedlem for Enhedslisten Stine Brix er ny chef for politik og kommunikation hos Dansk Socialrådgiverforening.

Sofie Hvemon

Stine Brix starter som chef for politik og kommunikation hos Dansk Socialrådgiverforening. Det fremgår af et Twitter-opslag.

Stine Brix har været folketingsmedlem for Enhedslisten siden 2011 og har været formand for partiets folketingsgruppe fra 2013 til 2015. Hun har desuden været medlem af Folketingets Præsidium.

Hun valgte ikke at genopstille i forbindelse med folketingsvalget i sommer og udtalte i denne sammenhæng: "Jeg ligger ikke inde med en specifik drejebog for, hvad der skal ske efter livet på Christiansborg, men jeg kan mærke, at det er nok for mig. I hvert fald denne gang."

Det sidste år har Stine Brix været på barselsorlov.

Stine Brix har beskæftiget sig med kommunikation i kraft af sit arbejde som kampagne- og kommunikationsmedarbejder hos Enhedslisten tilbage i 2010-2011. Hun har desuden arbejdet som journalist hos Universitetsavisen.

I stillingsopslaget fra Dansk Socialrådgiverforening fremgår det, at Stine Brix får ledelsesansvar for både fire politiske konsulenter, tre journalister, en grafiker og en afdelingssekretær. Der er tale om en nyetableret afdeling, der består af et kommunikationsteam og et politisk team.

Stine Brix' tweet ses her:

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Stine Brix

Chef for politik og kommunikation, Dansk Socialrådgiverforening, fhv. MF og gruppeformand, Enhedslisten
Master i konfliktmægling (Københavns Uni. 2020)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024