Anmeldelse af 
Kjeld Møller Pedersen

5 A’er: Fortræffelig bog folder den fulde historie bag Novo Nordisk ud

Vi kommer helt tæt på alt fra lægemiddeludvikling, ledelsesmæssige spørgsmål til stærke selvbevidste personligheder i en yderst udførlig bog om Novo Nordisk, der beskriver selskabets 100 år lange historie. Og lang er bogen også – nok for lang, skriver Kjeld Møller Pedersen.

I 'Novo Nordisk' bringer Kurt Jacobsen noget til alle læsere - om det så er interesse for lægemiddeludvikling, medicinpriser, fusioner, ledelse eller noget femte, skriver Kjeld Møller Pedersen.<br><br>
I 'Novo Nordisk' bringer Kurt Jacobsen noget til alle læsere - om det så er interesse for lægemiddeludvikling, medicinpriser, fusioner, ledelse eller noget femte, skriver Kjeld Møller Pedersen.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Kjeld Møller Pedersen
Novo Nordisk
Kurt Jacobsen
Gads Forlag 2023, 478 sider

 

Kurt Jacobsen har skrevet en fortræffelig bog om Novo Nordisk. Det er en moppedreng på 478 sider, der beskriver et 100-årigt forløb fra 1922 til udgangen af 2022.

Der er noget for enhver i bogen – lige fra dem der interesserer sig for lægemiddeludvikling, og hvordan det driver en virksomhed fremad over personer, der interesserer sig for medicinpriser og (non)profitorientering til læsere med interesse for fusioner, organisationer og ledelsesmæssige spørgsmål. Det hele er der – mere eller mindre udførligt – også noget om stærke selvbevidste personligheder.

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00