Denne uge på Sundhed (47)

DET SKER: Denne uge er der planlagt åbne samråd om Filadelfia og sygehusbyggeriet i Odense. Ugen byder også på konferencer, bl.a. om sundhedsteknologi og tobaksforebyggelse.
Foto: Colourbox
Fakta
Har du et arrangement der skal med i kalenderen, så skriv til [email protected]
Ministeren
Sundhedsminister Astrid Krag (SF) skal mandag 21. november til indvielse af Onkologisk Afdeling for stråleterapi i Aarhus. Tirsdag 22. november skal hun tale ved Yngre Lægers repræsentantskabsmøde. Onsdag 23. november deltager ministeren ved åbningen af Apotekerkonferencen, og samme dag har hun møde med foreningen Danske Patienter. Fredag 25. november får hun besøg af LO Midtsjælland.

Folketinget
Tirsdag 22. november er der møde i Folketingets Sundheds- og Forebyggelsesudvalg. Her vil der være to åbne samråd på dagsordenen. Først et vedrørende epilepsihospitalet Filadelfia, hvor sundhedsministeren også vil være til stede. Derefter et samråd med både sundhedsministeren og ministeren for by, bolig og landdistrikter Carsten Hansen (S) omhandlende sygehusbyggeriet i Odense.

Venstres sundhedsordfører Sophie Løhde har i den forbindelse stillet en række spørgsmål til begge ministre, blandt andet har hun spurgt sundhedsministeren, om hun mener, at det nye Odense Universitetshospital er projekteret til at håndtere patienter fra hele Fyn.

Torsdag 24. november er der endnu et møde i Sundheds- og Forebyggelsesudvalget. Dagsordenen lyder her på en præsentation fra Teknologirådet vedrørende handlingsoplæg om fedmeforebyggelse. Derefter er der endnu et samråd med sundhedsministeren, denne gang om rådsmødet.

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00