Om  
Helene B. Rasmussen

Gentofte Kommune henter direktør i Helsingør

Chef for Center for Sundhed og Omsorg i Helsingør, Helene B. Rasmussen, forlader sin stilling og bliver ny direktør for Social og Sundhed i Gentofte Kommune.

Nikita Selvig

Centerchef Helene B. Rasmussen forlader sin stilling i Center for Sundhed og Omsorg i Helsingør til fordel for en stilling som direktør for Social og Sundhed i Gentofte Kommune. Det oplyser Helsingør Kommune til Altinget. 

"I center for Sundhed og Omsorg har jeg de seneste 6 år sammen med ledergruppen arbejdet på at ruste Helsingør Kommune til det nære sundhedsvæsen. Vi har haft fokus på medarbejdernes kompetencer og kvaliteten i vores arbejde. Og så er vi derudover lykkedes med nogle markante projekter, som tilsammen betyder, at Helsingør Kommune står stærkt til at overtage flere nye opgaver inden for sundhed og omsorg de kommende år," siger Helene B. Rasmussen, som forlader sin stilling med visheden om, at borgerne hver dag mødes af dygtige og engagerede medarbejdere.

Marlene Willemann Würgler, leder af Sundhed og Stab, vil blive konstitueret som centerchef, når Helene B. Rasmussen forlader sin stilling 1. marts. Helsingør Kommune forventer at have en ny centerleder på plads i løbet af foråret.

0:000:00