Om  
Majbrit Beran Berlau

Majbrit Berlau udnævnt til generalsekretær for Sex & Samfund

Sex & Samfund har fundet afløseren for Bjarne Christensen, der går på pension efter 24 år i organisationen. Majbrit Berlau overtager posten efter sommerferien.

Majbrit Berlau er kommende generalsekretær i Sex & Samfund.
Majbrit Berlau er kommende generalsekretær i Sex & Samfund.Foto: Taini Stieper
Troels Markussen

Majbrit Berlau tiltræder som generalsekretær for Sex & Samfund.

Det skriver organisationen i en pressemeddelelse.

Den kommende generalsekretær har en brederhvervs- og ledelsesmæssig baggrund, hvor hun blandt andet har været formand for Dansk Socialrådgiverforening. Hun er nuværende næstformand i Fagbevægelsens Hovedorganisation.

”Kampen for seksuelle og reproduktive rettigheder og sundhed er højaktuel globalt – blandt andet er vi desværre vidner til et historisk tilbageskridt, når rettigheder som den fri abort forringes. Der er brug at slutte ring om de rettigheder,” udtaler Majbrit Berlau i pressemeddelelsen.

I Berlaus nye job skal hun være med til at sætte køn, krop og seksualitet på den politiske og samfundsmæssige dagsorden.

”Majbrit er det helt perfekte match til at forstærke vores organisation og samfundsmæssige gennemslagskraft. Hun kommer med en bred pallette af kompetencer inden for strategi, ledelse og fortalervirksomhed. Vi glæder os meget til samarbejdet,” siger Else Smith, bestyrelsesleder for Sex & Samfund, om ansættelsen af den nye generalsekretær.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Majbrit Beran Berlau

Generalsekretær, Sex & Samfund, fhv. MF (EL)
socialrådgiver

0:000:00