Om  
Christoffer Laustsen

Ny doktors forskning kan føre til hurtigere opdagelse af nyresygdom

Professor og ny doktor i medicin fra Aarhus Universitet Christoffer Laustsen omsætter sin forskning til et udviklingsprojekt af en ny MR-scanningsmetode, der kan bane vejen for tidligere og bedre behandling af diabetespatienter med nyresygdomme.

Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix
Ghita Nidam Møller

Diabetespatienter er i højrisiko for at udvikle nyresygdomme, der holder sig udenfor radaren og derfor ofte når at klinge sig fast som kroniske nyresygdomme. Nu kan der være en ny lovende metode på vej, der kan føre til bedre behandlingsmulighder. 

Professor Christoffer Laustsen er nemlig som ny doktor fra Institut for Klinisk Medicin fra Aarhus Universitet nu sat i stilling til at omsætte sin doktordisputats til et lovende udviklingsprojekt af en ny effektiv scanningsmetode. Det oplyser Aarhus Universitet i en pressemeddelse.

I sin doktordisputats beskriver den nye doktor, hvordan han har udviklet og afprøvet en ny type af MR-scanningsmetode, som er 10.000 gange mere følsom end nuværende MR-scanningsmetoder. 

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024