Om  
Susanne Maigaard Axelsen

Nye priser skal hylde og fremme sundhedens forskere og udviklere

Ni læge-, patient- og sundhedsfaglige organisationer lancerer nye forskningspriser, der skal skabe opmærksomhed om Danmarks bedste kliniske forsøg og afprøvninger.

Ghita Nidam Møller

Vi skal anerkende nødvendigheden af forskningsverdens evne til både at udvikle nyt og forbedre kvaliteten af det eksisterende. Sådan lyder baggrunden for stiftelsen en ny pris, der skal hædre landets bedste kliniske forsøg og afprøvninger.

Den nye pris skal skabe opmærksomhed om de innovative indsatser i forskningsverden, der trods pressede ressourcer tør satse på udvikling af kliniske forsøg og afprøvninger, oplyser Lægevidenskabelige Selskaber, der er blandt de ni sundhedsorganistioner og -foreninger, der står bag prisen. 

Den nystiftede forskningspris skal uddeles til syv projekter eller personer, som udmærker sig inden for en række discipliner. Prisen udmønter sig dermed i syv priser, der hædrer syv forskellige discipliner:

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024