Podcast#1: Farages danske exit-drømme, Agentur Grand Prix, Round-Up og Vestager for President!

PODCAST: Hvorfor tror Brexit-lederen, Nigel Farage, at hans ven Trump vil have Danmark ud af EU? Og er det Margrethe Vestager, der skal være formand for unionen? Hør om det og meget mere, når Thomas Lauritzen skruer op for første udgave af Altingets nye europæiske podcast, Parlamentet.

Altingets nye podcast, Parlamentet, giver dig overblikket over ugen, der er gået i EU, og ugen, der kommer. Og så har vi hver uge et interview med en person, der kan hjælpe os med at forstå, hvad der foregår i europæisk politik. 

I denne uge har vært Thomas Lauritzen haft Nigel Farage i studiet for at tale om Brexit, om hans ven Donald Trump og hans ønske om en dansk udgave af Brexit.

Derudover leverer EU-redaktør Rikke Albrechtsen overblikket over ugen, der er gået. I denne uge handler det om fordelingen af det europæiske lægemiddelagentur, EMA, debatten om glyphosat og en udtalelse fra generaladvokaten om de danske regler for cabotage.

Klik her, og abonner på Parlamentet i iTunes. Find os på Soundcloud her.

Næste artikel Bent Hansen: Røde regeringer udpeger svage sundhedsministre   Bent Hansen: Røde regeringer udpeger svage sundhedsministre  
Driver det offentlige klapjagt på syge og ledige?

Driver det offentlige klapjagt på syge og ledige?

PODCAST: Driver det offentlige ledige ud i stress og selvmord med hård og lang sagsbehandling? Hvordan er førtidspensionsreformen både bedre og dårligere end sit rygte? Det diskuterer vi i denne udgave af Politisk Stuegang med speciallæge og centerleder Sven Viskum. Vi taler også sundhedsreform, ny lægeformand og meningitis-dødsfald.