Om  
Kristian Schou Hedegaard 
Maria Wiktoria Karolini
Louise Overgaard

Trygfonden uddeler donationer til nye indsatser, forskning og kampagner

Trygfonden støtter en række projekter indenfor brandforebyggelse, motionsfællesskaber, teknologiforståelse og livskvalitet for sårbare patienter med hjertesvigt.

Ghita Nidam Møller

En bred vifte af projekter har modtaget en donationer fra Trygfonden til at skabe mere livskvalitet, sikkerhed og viden, oplyser fonden i en pressemeddelelse. 

Projektchef Maria Wiktoria Karolini modtager på vegne af Unge i Beredskabet under Danske Beredskaber en donation på 391.924 kroner fra Trygfonden. Donationen går til en indsats, der skal skabe opmærksomhed på røgalarmer og brandforebyggelse i befolkningen.

Projektleder i Move United Kristian Schou Hedegaard modtager en donation på 1.177.000 kroner, som skal gå til at udbrede Move Uniteds nye app, der matcher synshandicappede med seende frivillige i lokalområdet til en gå- eller løbetur. Formålet er at bekæmpe ensomhed og skabe mere livskvalitet gennem sociale motionsfællesskaber.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024