Ny debat: Året der gik på transportområdet

DEBAT: Regeringens besparelser på DSB, EU's nye vejpakke og omlægningen af registreringsafgiften står tilbage som nogle af de mest markante sager i 2017. Hvad har været top, og hvad har været flop? Altinget tager debatten.

Af Kristian Andersen
Fagdebatredaktør 

2017 går snart på hæld, og det er tid til at gøre status. Hvad var det vigtigste, der skete på transportområdet? Og hvad skal der fokus på i 2018? Altinget har spurgt et hold af debattører.

Mød dem her, og følg debatten på Altinget: transport de kommende uger.

Ole Birk OlesenOle Birk Olesen (LA)
Transportminister 

 

 

Rasmus PrehnRasmus Prehn (S)
Transportordfører

 

 

Thilde WaastThilde Waast
Formand i Flyvebranchens Personale Union (FPU)

 

 

Erik ØstergaardErik Østergaard
Administrerende direktør i DTL - Danske Vognmænd

 

 

Klaus BondamKlaus Bondam
Direktør for Cyklistforbundet 

 

 

Thomas Møller ThomsenThomas Møller Thomsen
Adm. direktør i FDM 

Forrige artikel Bondam til kommuner: Stil krav om cykling i jeres udbud Bondam til kommuner: Stil krav om cykling i jeres udbud Næste artikel Vejgodsbranchen: Eksportchauffører skal have særlige EU-regler Vejgodsbranchen: Eksportchauffører skal have særlige EU-regler
  • Anmeld

    Renush

    clipboard

    In this update's description, Microsoft also recommends Windows 10 users to https://clipboardwindows10.com/ the latest version before trying to install the latest updates for their operating system.

Banedanmark er storforbruger af Roundup

Banedanmark er storforbruger af Roundup

JERNBANE: Banedanmark er en af landets største forbrugere af den omdiskuterede sprøjtegift Roundup, og trods udsigt til et muligt forbud er brugen ikke faldet i en årrække. Støttepartier kræver handling fra minister.