Opsamling på temadebat: Aktører vil have grøn omstilling og en redningskrans til busserne

Ønskerne spænder vidt fra støjreducerende asfalt til et eftersyn af Havneloven. Men alle kan blive enige om, at klimaet skal på finansloven. Få overblik over den seneste temadebat på Altinget Transport her.

Regeringen bør oprette en pulje på 100 millioner kroner til etablering af hjemmeladere og destinationsladere for erhvervskøretøjer, skriver direktør for DI Transport, Karsten Lauritzen i et netop afsluttet temadebat på Altinget Transport. Få overblik over hele debatten her.
Regeringen bør oprette en pulje på 100 millioner kroner til etablering af hjemmeladere og destinationsladere for erhvervskøretøjer, skriver direktør for DI Transport, Karsten Lauritzen i et netop afsluttet temadebat på Altinget Transport. Få overblik over hele debatten her.Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix
Andreas Esbjørnsen

Hvad skal den kommende finanslov indeholde på transportområdet?

Det spørgsmål stillede vi en række transportpolitiske aktører, der den seneste måned er kommet med bud på, hvordan finansloven på deres område bør stykkes sammen.

Nu er regeringens finanslovsforslag lige på trapperne, og det er tid til at danne sig et overblik over, hvad branchens aktører har af ønsker.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024