Om  
Pernille Skipper
Mikkel Bohm

Pernille Skipper er nyt bestyrelsesmedlem i Ungdomsbureauet

Tidligere politisk ordfører i Enhedslisten, Pernille Skipper, skal bruge sine politiske kompetencer som bestyrelsesmedlem i Ungdomsbureauet. 

Simon Solkær Lassen

Efter 11 år i Folketinget og heraf fem år som politisk ordfører i Enhedslisten, stoppede Pernille Skipper sin karriere på Christiansborg efter folketingsvalget i november 2022. 

Nu har hun fundet ud af, hvad hun blandt andet skal bruge sin tid på uden for Christiansborgs mure. Hun bliver nyt bestyrelsesmedlem i Ungdomsbureauet, hvor hun vil give stemmen til de unge. 

"Der er måske mere end nogensinde brug for aktive unge mennesker, og at beslutningstagerne rent faktisk også lader dem bestemme. At skabe rammerne for ungdommens aktive deltagelse og beslutningsret er en vanvittig vigtig opgave," udtaler Pernille Skipper i en pressemeddelelse fra Ungdomsbureauet. 

I Ungdomsbureauet glæder de sig tilgangen af en politisk kapacitet som Pernille Skipper. 

"Med Pernille Skipper bliver Ungdomsbureauets bestyrelse beriget med en virkelig stor kapacitet, der både har indgående kendskab til den politiske verden og besidder et stort samfundsengagement," udtaler forperson Mikkel Bohm. 

Ungdomsbureauet er en nonprofit organisation, som ifølge organisationen selv arbejder for at skabe den mest samfundsengagerede generation af unge i Danmarkshistorien. De arrangerer blandt andet Ungdommens Folkemøde. 

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Pernille Skipper

Politisk kommentator, formand, Coop, fhv. MF og politisk ordfører (EL)
cand.jur. (Københavns Uni. 2011)

Mikkel Bohm

Direktør, Astra, forperson, Ungdomsbureauet
cand.comm. (Roskilde Uni. 1995)

0:000:00