Ugens profil: Kasper Munk Rasmussen

Kasper Munk Rasmussen, uddannelsesansvarlig i SMVDanmark, ønsker, at det bliver obligatorisk for alle elever i folkeskolen at starte deres egen virksomhed. Også skal eleverne lære, hvorfor kviklån er en dårlig ide. 

Jeg håber, at vi kan tage nogle positive erfaringer med fra corona-nedlukingen, så det ikke bare føles som en periode med en stor grad af afsavn, siger Kasper Munk Rasmussen.
Jeg håber, at vi kan tage nogle positive erfaringer med fra corona-nedlukingen, så det ikke bare føles som en periode med en stor grad af afsavn, siger Kasper Munk Rasmussen.Foto: Pressefoto/SMVDanmark
Mads Mose Vikkelsø

Hvilken uddannelse ville du tage, hvis du skulle gøre det hele om?
Jeg er ret tilfreds med mit uddannelsesvalg, men hvis jeg kunne gå tilbage, så ville jeg gerne have haft mulighed for at tage en eux som smed eller tømrer.

Det er fag, hvor man har mulighed for at skabe noget konkret ud af nogle fysiske materialer. Det er også uddannelser, hvor man efterfølgende står med rigtig gode kort på hånden i forhold til at starte egen virksomhed og læse videre, når det passer ind i karrieren.

Fakta

Navn
Kasper Munk Rasmussen

Uddannelse
Kandidatgrad i Politisk Kommunikation og Ledelse fra Copenhagen Business School

Job

  • Uddannelsesansvarlig i SMVdanmark

Tidligere job

  • Specialkonsulent, Børne- og Undervisningsministeriets departement
  • Chefkonsulent, Åben Virksomhed, Dansk Arbejdsgiverforening
  • Seniorkonsulent, Regional Udvikling, Danske Regioner
  • Kommunikationsansvarlig, Den Sociale Kapitalfond
  • Presseassistent, Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen, Københavns Kommune

Hvad har du brugt mest arbejdstid på det seneste år?
Jeg har for nyligt skiftet job, men indenfor det seneste år har jeg især brugt min arbejdstid på at forbedre og afvikle to trepartsaftaler om lærepladser i regi af Børne- og Undervisningsministeriet.

I den seneste tid har jeg brugt rigtig meget tid på at lære SMVdanmarks medlemmer at kende og forstå de udfordringer, de står med her i denne særlige tid.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00