Farvel til Folketingets vicedirektør

AFSKED: Efter fem år på posten har Folketingets vicedirektør, Anne Birgitte Lindholm, valgt at gå nye veje, når hendes kontrakt udløber til november. Hun vil udleve sin drøm om egen virksomhed.
Anne Birgitte Lindholm, der her ses som en ensom Margrethe Vestager i Christiansborgrevyen 2008,  stopper som vicedirektør i Folketinget 1. november 2009.
Anne Birgitte Lindholm, der her ses som en ensom Margrethe Vestager i Christiansborgrevyen 2008, stopper som vicedirektør i Folketinget 1. november 2009.Foto: Altinget.dk
Hun er ikke et ukendt ansigt på Christiansborg.

Hun har som vicedirektør stået i spidsen for flere hundrede medarbejdere i administrationen og har år efter år været en af stjernerne i den populære Christiansborg Revy.

Til november er det slut for Anne Birgitte Lindholm, der vil udleve sin gamle drøm.

"Kontrakten udløber 1. november, så jeg har valgt at stoppe der. Jeg benytter lejligheden til at udleve en drøm, jeg har om at blive virksomhedskonsulent. Så jeg starter min egen virksomhed," siger hun til Altinget.

Mit eget valg
Anne Birgitte Lindholm understreger, at hendes afsked ikke har noget at gøre med den organisationsændring, der er i gang i administrationen, hvor mange stillinger ændres og enkelte nedlægges.

"Jeg meldte det allerede ud før jul, så det kunne indtænkes i hele organisationsændringen. Det var mest fair, og der har absolut ikke været nogen uoverensstemmelser," siger hun og gør det klart, at Folketingets direktør, Carsten U. Larsen, er en af de bedste chefer, hun nogensinde har haft.

"Det er et utroligt farverigt sted at være og nogle fantastisk gode kollegaer. Der er en rigtig god ånd, og Folketingets administration er virkelig firmaets folk, der har hjertet med, når de går på arbejde."

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anne Birgitte Lindholm

Seniorchefkonsulent, Dansk Industri
kemiingeniør (Danmarks Ingeniørakademi 1992)

0:000:00