Søs Marie Serup ny centerleder hos Venstre

NYT JOB: Pressechef i Statsministeriet og særlig rådgiver for Lars Løkke Rasmussen, Søs Marie Serup, er ansat som leder af Venstres Center for kommunikation og politik på Christiansborg.
Foto: Rasmus Nielsen/Altinget.dk
Christian Juhl Mølgaard

Venstres gruppebestyrelse har i dag ansat Søs Marie Serup som leder af Venstres Center for kommunikation og politik på Christiansborg. Hun kommer fra en stilling som pressechef i Statsministeriet og særlig rådgiver for Lars Løkke Rasmussen.

"Søs har erfaring både fra Finansministeriet, Statsministeriet og er tidligere pressechef i Venstre. Det er svært at forestille sig en leder af Venstres nye Center for kommunikation og politik med en mere relevant erfaring i bagagen," siger Venstres gruppeformand Kristian Jensen i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Med ansættelsen af Søs som leder af Center for kommunikation og politik står Venstres organisation stærkere rustet til sammen med folketingsgruppen at arbejde med at videreudvikle Venstres politik. Vi glæder os til at byde Søs velkommen hjem - og ikke mindst til igen at få gavn af Søs' kompetencer, erfaring og menneskelige egenskaber."

Søs Marie Serup tiltræder stillingen allerede onsdag den 3. marts 2010.

Statsministeriets nuværende pressesekretær Michael Helbo vil indtil videre fungere som pressechef. Stillingen som særlig rådgiver vil ikke blive genbesat, men en stilling som pressechef vil snarest muligt blive opslået til besættelse, fremgår det af en pressemeddelelse fra Statsministeriet.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Søs Marie Serup Laybourn

Politisk kommentator, B.T., direktør, kommunikationsrådgiver, By Serup
cand.phil. i engelsk (SDU 2000)

Kristian Jensen

Direktør, Green Power Denmark, fhv. udenrigsminister, MF og næstformand for Venstre
bankassistent (Unibank Lemvig 1993)

Lars Løkke Rasmussen

Udenrigsminister, MF (M), politisk leder, Moderaterne, fhv. statsminister
cand.jur. (Københavns Uni. 1992)

0:000:00