Per Ørum
Per Ørum Jørgensen blev tidligere på året taget for spritkørsel, men det har ikke haft betydning for hans opstilling for Kristendemokraterne. (Foto: Konservative.dk)

Per Ørum Jørgensen skifter til Kristendemokraterne

21. juni 2010 kl. 11:16
SKIFT: Tidligere medlem af Konservative, Per Ørum Jørgensen, er nu gået til Kristendemokraterne. Dermed er partiet tilbage i Folketinget.
| Flere

Per Ørum Jørgensen meldte sig ud af Konservative for en måned siden og var for en stund løsgænger, men nu er han MF for Kristendemokraterne, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Om Kristendemokraternes parlamentariske fremtid siger Per Ørum Jørgensen:

"Selvfølgelig regner jeg med og håber på, at vi kommer ind ved næste valg. Men det er ikke det afgørende. Det afgørende er, at det er et parti med en stærk værdipolitik, med politik på alle hylder, og som har en historie og en ambition om igen at komme til at præge dansk politik."

Tilgivelse
Per Ørum Jørgensen blev tidligere på året taget for spritkørsel, men det har ikke haft betydning for hans opstilling for Kristendemokraterne:

"Dem, som jeg har drøftet det med, har været meget positive. De har sagt, hvis vi ikke som kristendemokrater skulle kunne tilgive, hvem skulle så."

Ingen blankocheck til Løkke
Regeringen behøver dog ikke at frygte for sit liv - Per Ørum Jørgensen er ikke ude på at bruge sit mandat for oppositionen:

"Vi har ingen ambition om at vælte regeringen. Men det er ikke nogen blankocheck til statsministeren. Vi vil tages seriøst. Vi vil gerne være med til at rive regeringen ud af Pia Kjærsgaards hænder."

MODTAG ET DAGLIGT NYHEDSBREV FRA ALTINGET.DK