Troels Brøndsted ny kommunikationschef i Skatteministeriet

9. februar 2011 kl. 7:28
KOMMUNIKATIONSCHEF: Skatteministeriet får ny kommunikationschef. 57-årige Troels Brøndsted afløser Mette Thorn, der har fået en tilsvarende stilling i Miljøministeriet.
| Flere

Der skiftes endnu engang ud i stillingen som kommunikationschef i Skatteministeriet.

Ny mand på posten bliver fra 1. marts 2011 Troels Brøndsted, der nu får den officielle titel af kontorchef for Intern Kommunikation og Presse i ministeriet. Han afløser den tidligere kommunikationschef Mette Thorn, der blev ansat i Skatteministeriet i maj 2010, men som siden nytår har været pressechef i Miljøministeriet.

Troels Brøndsted, der er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1981, har bl.a. en fortid som kommunikationschef i DR, hvor han arbejdede fra 2004-2007. Tidligere har han arbejdet for en række forskellige danske dagblade, og senest har han arbejdet som seniorrådgiver hos kommunikationsfirmaet Prospect.

Før sin tid som journalist var Troels Brøndsted politisk aktiv i Venstres Ungdom, hvor han opnåede at blive formand i årene 1978-1980. Siden har han imidlertid personligt forladt partipolitik.

Sammenlægning af presseafdelinger
I forbindelse med sammenlægningen af Skatteministeriets departement og SKAT til én stor koncern, blev pressehåndteringen for de to afdelinger også samlet.

Det er fortsat Peter Arnfeldt, der er ministerens særlige rådgiver, og hans stilling er upåvirket af ændringerne i presseafdelingen.

Det har i dag ikke været muligt at få en kommentar fra Troels Brøndsted.

Rettelse: Troels Brøndsted blev i en tidligere udgave af denne artikel tituleret "pressechef", hvilket ikke er korrekt. Altinget | Skat beklager fejlen.

 
Altinget | Skat

MODTAG ET DAGLIGT NYHEDSBREV FRA ALTINGET.DK