Troels Brøndsted ny kommunikationschef i Skatteministeriet

KOMMUNIKATIONSCHEF: Skatteministeriet får ny kommunikationschef. 57-årige Troels Brøndsted afløser Mette Thorn, der har fået en tilsvarende stilling i Miljøministeriet.
Niels Th. Dahl

Der skiftes endnu engang ud i stillingen som kommunikationschef i Skatteministeriet.

Ny mand på posten bliver fra 1. marts 2011 Troels Brøndsted, der nu får den officielle titel af kontorchef for Intern Kommunikation og Presse i ministeriet. Han afløser den tidligere kommunikationschef Mette Thorn, der blev ansat i Skatteministeriet i maj 2010, men som siden nytår har været pressechef i Miljøministeriet.

Troels Brøndsted, der er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1981, har bl.a. en fortid som kommunikationschef i DR, hvor han arbejdede fra 2004-2007. Tidligere har han arbejdet for en række forskellige danske dagblade, og senest har han arbejdet som seniorrådgiver hos kommunikationsfirmaet Prospect.

Før sin tid som journalist var Troels Brøndsted politisk aktiv i Venstres Ungdom, hvor han opnåede at blive formand i årene 1978-1980. Siden har han imidlertid personligt forladt partipolitik.

Foto:

Sammenlægning af presseafdelinger
I forbindelse med sammenlægningen af Skatteministeriets departement og SKAT til én stor koncern, blev pressehåndteringen for de to afdelinger også samlet.

Det er fortsat Peter Arnfeldt, der er ministerens særlige rådgiver, og hans stilling er upåvirket af ændringerne i presseafdelingen.

Det har i dag ikke været muligt at få en kommentar fra Troels Brøndsted.

Rettelse: Troels Brøndsted blev i en tidligere udgave af denne artikel tituleret "pressechef", hvilket ikke er korrekt. Altinget | Skat beklager fejlen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mette Thorn

Presse- og kommunikationschef, Ældreministeriet
Master i Professionel Kommunikation (Roskilde Universitet, 2022), journalist (DJH, 1997)

Peter Arnfeldt

Managing Partner, Copenhagen Public Affairs
MA i kommunikation (Westminster 1997), cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 1999)

Troels Lund Poulsen

Vicestatsminister, forsvarsminister, partiformand, MF (V)
Student (Tørring Amtsgymnasium 1995)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024