Folkemødet: Altinget anbefaler

FOLKEMØDET: Onsdag den 16. juni klokken 12.00 blev Folkemødet skudt i gang i Allinge på Bornholm. I løbet af de fire dage vil politiske partier, organisationer og mediehuse byde på et væld af arrangementer. Her kan du læse Altingets bud på, hvad du skal prioritere i løbet af de fire dage.

Dag 2: torsdag den 16. juni 

10.00-12.00: Dagens første arrangement foregår i Høiers iscafe, hvor Public Relations Branchen sætter lobbyisme til debat. Under titlen, ”Mørkets fyrster eller demokratiets tjenere – lobbyister og public affairs i Danmark”, diskuteres det, hvordan politikeres beslutninger påvirkes og om lobbyister overhovedet er til gavn for demokratiet. Kl. 12.00 slutter arrangementet og der er tid til f.eks. en sprængt Hane-sandwich eller Bornholmertapas fra en af de mange lokale restauratører som serverer mad under Folkemødet.

13.30-15.00: De Bornholmske Sønner – Søren Pind og Jarl Cordua - er at finde på Allinge Røgeri, når Altingets direktør, Rasmus Nielsen, stiller de to liberale personligheder skarpe, spidse og sjove spørgsmål. Jarl Cordua er kendt som indehaveren af den førende liberale blog, og Jarls ven og mangeårigt folketingsmedlem, Søren Pind, har på det seneste skabt sig opmærksomhed som markant integrations- og udviklingsminister. Publikum får mulighed for at gribe mikrofonen og udfordre de to personligheder.

16.00-18.00: Derefter bør du bevæge dig tilbage til Danchells Anlæg, mere specifikt Enhedslistens telt, hvor partiet i samarbejde med De Rød-Grønne fra Europaparliamentet, afholder arrangement om EU. ”EU – bag facaden” er Søren Søndergaards bud på baggrunden for og vejen ud af den krise som EU menes at befinde sig i, samt anekdoter fra livet som EU-parlamentariker.

23.00-23.55: For noget sen aftenunderholdning kan du deltage i Politikens politiske DJ-battle, hvor to kendte politikere dyster som DJ’s og pladevendere i Politikens lokaler på Gæstgiveren.  

For mere information om arrangementerne, se linket til Folkemødets programavis. 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00