Om  
Peter Hummelgaard
Sine Frederiksen

Arbejdstilsynet får ny direktør

Sine Frederiksen er blevet ansat som ny direktør i Arbejdstilsynet. Hun kommer fra en stilling som afdelingschef i Beskæftigelsesministeriets departement.

Jon Michelsen

Arbejdstilsynet har ansat ny direktør.

Valget er faldet på Sine Frederiksen, der kommer fra en stilling som afdelingschef for Økonomi og Koncern i Beskæftigelsesministeriets departement.

Det oplyser Beskæftigelsesministeriet i en pressemeddelelse.

Søren Kryhlmand stoppede som direktør i Arbejdstilsynet i marts måned, hvor han blev departementschef i Beskæftigelsesministeriet. I den forbindelse blev Vibe West konstitueret direktør, indtil der var blevet fundet en permanent afløser.

Nu er afløseren fundet, og beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) ser frem til samarbejdet:

”Med Sine Frederiksen i spidsen får Arbejdstilsynet en kompetent direktør med stor indsigt i området, der blandt andet skal gennemføre arbejdsmiljøaftalen til gavn for arbejdsmiljøet,” siger han i pressemeddelelsen.

Kendskab til arbejdsmiljøaftalen
Sine Frederiksen har som afdelingschef været tæt involveret i forhandlingerne og implementeringen af den politiske aftale om en ny arbejdsmiljøindsats fra 2019.

I sin kommende stilling skal Sine Frederiksen ligeledes implementere arbejdsmiljøaftalen. En udfordring, hun ser frem til:

”Arbejdstilsynet har en helt central funktion i vores samfund, og jeg glæder mig meget til at møde de mange dedikerede medarbejdere og blive en del af det hold, der hver dag arbejder for, at det er sundt og sikkert at gå på arbejde,” siger hun og fortsætter:

”Jeg ser også frem til arbejdet med at implementere arbejdsmiljøaftalen, der bliver en af de store opgaver. ”

Sine Frederiksen er uddannet cand.scient.pol. ved Aarhus Universitet, og har tidligere været ansat i Børne- og Undervisningsministeriet som afdelingschef.

Hun tiltræder stillingen 15. juni.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Peter Hummelgaard

Justitsminister, MF (S)
cand.jur. (Københavns Uni. 2012)

Sine Frederiksen

Direktør, Arbejdstilsynet
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 2005)

0:000:00