Om  
Anders Kappel
Lars Therkildsen

DR-chef ny kommunikationschef hos Hofor

Mangeårig chef i DR, Anders Kappel, er blevet ansat som kommunikationschef i Hofor. Dermed siger endnu et ansigt farvel til nedskæringsramte DR.

Linnea Molbech Sabri

Hovedstadens forsyningsselskab, Hofor, har ansat ny kommunikationschef i form af Anders Kappel. 

Det skriver Hofor i en pressemeddelelse. 

Anders Kappel har tidligere arbejdet i DR, senest i en stilling som chef for DR's streamingtjenester. I sin nye stilling i Hofor bliver han ansvarlig for selskabets eksterne og interne kommunikation. 

Han overtager jobbet fra Britt Spangsberg, der skal være kommunikations- og analysechef i Danmarks Idrætsforbund. 

Anders Kappel starter snarest muligt i Hofor og siger i forbindelse med ansættelsen: 

"Jeg glæder mig til at fortælle om Hofors grønne vision og indsats for at gøre København til verdens første CO2-neutrale hovedstad. Det grønne budskab er vigtigt, og det er en spændende opgave at gøre det relevant og nærværende."

Anders Kappel har gennem 20 år gjort karriere i DR – blandt andet som chef for TV Avisen og den for længst lukkede DR Update. Tidligere har han også arbejdet for TV 2-regionerne på Christiansborg.

Anders Kappel er uddannet journalist fra Danmark Medie- og Journalisthøjskole og har desuden en bachelor i ledelse, erhvervsøkonomi og jura fra CBS.

"Med Anders Kappel har vi fået den engagerede og professionelle kommunikatør, vi søgte til denne centrale post. Han har ikke blot omfattende ledelseserfaring, men også dyb erfaring med strategisk udvikling af digitale kanaler og kommunikationsprodukter. Hofor er inde i en rivende digital udvikling og netop hans erfaring på dette område er værdifuld for os," siger Lars Therkildsen, adm. direktør for Hofor.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anders Kappel

Kommunikationschef, Hofor
journalist, BA i ledelse mv., CBS

Lars Therkildsen

Bestyrelsesformand, Danva, Blue Energy
statsaut. revisor, HD (Handelshøjskolen i København)









0:000:00