Om  
Simon Hesse Hoffmann
Sisse Fisker

Tv-vært går fra formand til direktør for Smilfonden

Simon Hesse Hoffmann overtager posten som bestyrelsesformand hos Smilfonden fra Sisse Fisker, der i stedet bliver direktør. 

Linnea Molbech Sabri

Smilfondens nye bestyrelsesformand er Simon Hesse Hoffmann. Han afløser Sisse Fisker, der i stedet bliver direktør i fonden. 

Det skriver Smilfonden.

Smilfonden er en velgørende forening, der arbejder for at give alvorligt og kronisk syge børn og deres familier pauser fra sygdom gennem nye fællesskaber og gode oplevelser.

Den blev stiftet af TV-værten Sisse Fisker i 2014.

Hun har indtil nu bestridt bestyrelsesformandsposten, men bliver i stedet fondens direktør. 

Den nye bestyrelsesformand, Simon Hesse Hoffmann, arbejder til daglig med professionelt bestyrelsesarbejde, rådgivning og private investeringer, og han er uddannet cand.merc. i finance and international business fra Copenhagen Business School. Om sin nye post udtaler han: 

“Jeg er så glad for at være en del af SMILfonden og hjælpe børn i Danmark, der ikke har det godt. Jeg synes, at det arbejde SMILfonden laver, er hammersympatisk, og jeg elsker tanken om at hjælpe hele vejen rundt om barnet, så vi også får fokus på glemte søskende og forældre, der har det svært."  

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Simon Hesse Hoffmann

Formand, HC Andersen Capital, Magenta. Næstformand: SMILFonden. Bestyrelsesmedlem: Ambu, WireOnAir, WiiLDER, Teste Invest
cand.merc. i finance and international business (CBS)

Sisse Fisker

Stifter og formand, SMILfonden, bestyrelsesmedlem, Sol & Strand Fonden, foredragsholder
akademiøkonom i kommunikation (Akademiet for Kommunikation 2000)

0:000:00