Om  
Michael Svarer
Peter Mogensen

Tidligere overvismand skal lave økonomiske analyser for Kraka

Økonomiprofessor Michael Svarer, der er tidligere overvismand, er fremover tilknyttet Tænketanken Kraka som senior fellow.

Peter Bjørnbak Hansen

Økonomiprofessor ved Aarhus Universitet og tidligere økonomisk overvismand Michael Svarer har fået ny titel som senior fellow i Tænketanken Kraka.

Det skriver Kraka i en pressemeddelelse.

"Jeg ser frem til arbejdet i Kraka, og til – ved siden af professorgerningen – at bidrage til arbejdet sammen med de øvrige kompetencer, som er i Kraka," siger han.

I december sidste år kom det frem, at Michael Svarer siger farvel til posten som overvismand efter syv år og overlader den til økonomiprofessor på Københavns Universitet Carl-Johan Dalgaard.

"Det er en stor glæde for alle os i Kraka, at vi kan få Michael ombord. At kunne trække på hans enorme kompetence styrker os og vil bringe os yderligere frem af den nøgterne fagøkonomiske vej, som er Krakas dna. Og så glæder jeg mig også stilfærdigt over, at vi nu får en topfigur fra Aarhus Universitet med i vores inderste kreds," siger Kraka-direktør Peter Mogensen.

Michael Svarer bliver en del af Krakas senior fellow-kreds, som allerede tæller professor og tidligere overvismand Peter Birch Sørensen, professor og tidligere overvismand Hans Jørgen Whitta-Jacobsen og tidligere formand for Arbejdsmarkedskommissionen Jørgen Søndergaard.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Michael Svarer

Professor, Institut for Økonomi, Aarhus Universitet, fhv. formand/overvismand, De Økonomiske Råd
cand.oecon. (Aarhus Uni. 1997), ph.d. i nationaløkonomi (Aarhus Uni. 2000)

Peter Mogensen

Direktør, Kraka & Kraka Advisory
cand.oecon. (Aarhus Uni. 1991)

0:000:00