Ældrechef i Slagelse Kommune fratræder

Efter gensidig aftale stopper Marianne Kristensen som centerchef for Sundhed og Ældre i Slagelse Kommune.

Emil Dyrby

Marianne Kristensen fratræder som centerchef for Sundhed og Ældre i Slagelse Kommune.

Det skriver mediet sn.dk.

Kristensen fratræder ved udgangen af marts. Ifølge sn.dk kan erhvervs- og arbejdsmarkedsdirektør Lone Wenzell oplyse, at det har været en administrativ beslutning truffet af kommunens direktion.

En analyse udarbejdet af konsulentfirmaet Valcon, offentliggjort i starten af februar, kritiserede den måde, hvorpå hjemmeplejen og sygeplejen i Slagelse Kommune fungerer.

Analysen rettede blandt andet skytset mod den øverste ledelse i Slagelses hjemme- og sygepleje, men ifølge Marianne Kristensen er det ikke den analyse, der har resulteret i hendes pludselige fratræden.

"De problemer skulle vi nok kunne have fået løst. Men jeg er jo ved at være en ældre dame, og efter 10 år i Slagelse er det måske en god idé at prøve noget andet," siger Marianne Kristensen, der til sn.dk samtidig erkender, at fratrædelsen ikke har været hendes egen beslutning.

Marianne Kristensens pludselige fratrædelse er ikke den eneste af slagsen i Slagelse Kommune på det seneste. Lederen af hjemme- og sygeplejen, Helle Bangsborg, stoppede i midten af februar, og også her bekræftede Marianne Kristensen over for sn.dk, at fratrædelsen ikke hang sammen med analysen fra Valcon.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00