Alternativets pressechef stopper

CHRISTIANSBORG: Magnus Haslebo har opsagt sin stilling som pressechef for Alternativet. Både vemodig og glædelig kalder han beslutningen.

Magnus Haslebo er ved udgangen af november ikke længere pressechef for Alternativet.
Magnus Haslebo er ved udgangen af november ikke længere pressechef for Alternativet.Foto: /ritzau/Jens Dresling
Kiki Qvistgaard

Alternativet skal se sig om efter en ny pressechef. Ved udgangen af november stopper Magnus Haslebo nemlig i stillingen efter knap tre år i stillingen. 

Det skriver Magnus Haslebo selv på Facebook. 

”Nogle af jer har vidst det siden før sommer, men til resten af jer, så har jeg ved udgangen af november sagt min stilling som pressechef i Alternativet op,” skriver han. 

Magnus Haslebo har været en del af Alternativet fra starten, hvor han i 2014 engagerede sig frivilligt i partiet. Siden blev han pressechef og var med til at føre en succesfuld valgkamp for Alternativet, der ikke blev spået store chancer ved valget i 2015, men endte med 4,8 procent af stemmerne og ni mandater i Folketinget.

Vemodigt og glædeligt
Den afgående pressechef kalder da også beslutningen om at stoppe i partiet for både vemodig og glædelig. 

”Vemodigt, fordi Alternativet har været en ret så stor del af mit liv, siden jeg for 3½ år siden, begyndte som frivillig i biksen. Og glædeligt af den samme årsag, fordi det mildest talt har trukket store veksler på privatlivskontoen at jobbe den for Å igennem den vilde og hurtige udvikling, vi har været igennem. Det er rimelig vildt at tænke på, hvor langt vi er kommet fra dengang tilbage i 2014, da jeg joinede,” skriver Magnus Haslebo på Facebook. 

Han understreger, at han ikke er parat til at erklære sig færdig med Alternativet, og at han fortsat står til rådighed for partiet. Blandt andet er han formand for lokalafdelingen i København. 

En ”breather” fra Christiansborg
Magnus Haslebo ønsker over for Altinget ikke at komme nærmere ind på, hvad han skal beskæftige sig med nu.

På Facebook skriver han dog, at han planlægger at holde december fri, og at han trænger til ”en breather” fra Christiansborgs kultur. 

Magnus Haslebo er uddannet journalist og har tidligere arbejdet på Jyllands-Posten og som kommunikationsrådgiver i Haslebo & Partnere. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Magnus Harald Haslebo

Strategic Client Director, R/OXY, medstifter, Modstandsgruppen Guerilla
journalist (DJMX. 2010), kandidat i strategisk, finansiel og politisk kommunikation (Københavns Uni. 2014)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024