Altinget åbner ny portal om embedsværket

OM OS: Altinget sætter med ny portal fokus på den danske embedsstand fra Slotsholmen over EU til kommuner og regioner. Læs mere om Altinget : embedsværk her.

Redaktionen

De ellers diskrete embedsmænd fylder stadig mere i offentligheden. Deres magt bliver angrebet, og diskussionen fyger, om standen er gået fra at være tjener af folkets interesser til tjener af ministerens partipolitiske interesser.

Samtidigt er flere ministre de seneste par år kommet i uføre med sager om misinformation af offentligheden og ulovlig forvaltning. Bagved ministrene står embedsmænd med røde ører.

Altinget åbner nu en portal, som med nyheder, baggrund og analyse vil rette særligt fokus på embedsmændenes rolle og samspillet mellem politikere og embedsmænd. Med interviews, portrætter og navnenyt vil Altinget : embedsværk desuden sætte ansigter på og give stemmer til embedsmændene.

Det ugentlige nyhedsbrev leverer foruden kritisk og uvildig journalistik også servicestof og klummer fra nogle af samfundets mest indsigtsfulde personer på området.

Portalens redaktør er Sine Riis Lund, der i en årrække har arbejdet med fagpolitik og offentlig forvaltning. Hun har i fem år været ansat på avisen Kommunen og er fra august måned startet som journalist på Altinget. Sine Riis Lund er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har desuden en bachelor i jura fra Aarhus Universitet.

Har du ideer, ris eller ros til portalen, så er du meget velkommen til at kontakte Sine Riis Lund på [email protected]

Tegn gratis og uforpligtende prøveabonnement på Altinget : embedsværk her

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00