Altinget åbner svensk EU-portal

OM OS: Altingets svenske søstermedie Altinget.se styrker dækningen af europæisk politik med en korrespondent i EU-hovedstaden Bruxelles.

Altinget.se udvider den politiske dækning med ny EU-portal. Andreas Liljeheden bliver ny EU-korrespondent.

"Vi styrker overvågningen af ​​EU på et tidspunkt, hvor begivenhederne i Europa vil påvirke vores fremtidige liv – Storbritanniens udtræden af ​​EU, den franske holdning til EU med præsidentvalget og ikke mindst EU's forhold til USA med præsident Trumps indtræden i den politiske arena," siger Mattias Croneborg, chefredaktør for Altinget i Sverige.

EU-korrespondent Andreas Liljeheden får base i Bruxelles, og han vil gennem artikler og web-tv følge de politiske dagsordner i EU-institutionerne tæt.

"Andreas og jeg har samarbejdet tidligere. Det er glædeligt, at vi kan knytte en så erfaren og dygtig journalist til Altinget," siger Mattias Croneborg.

Ud over dækningen fra Bruxelles følger Altinget.se's redaktion i Stockholm også EU-stof i det svenske parlament Riksdagen.

Altinget i Sverige startede i 2014 og udgiver nu i alt seks fagspecifikke netaviser samt den overordnede Altinget: rikspolitik, der dækker svensk politik generelt.

Læs mere om Altinget: eu her.

Rikke Albrechtsen fortsætter som fast EU-korrespondent i Bruxelles for Altinget.dk

Forrige artikel Venstrefløjens Modkraft lukker efter 17 år Næste artikel Tv-producenter: Unfair DR-konkurrence over for fonde