Om  
Cecilie Gormsen

Altinget-chef skal stå i spidsen for københavnske lokalmedier

Altingets redaktionschef Cecilie Gormsen bliver ny chefredaktør for en lokaljournalistisk satsning i Hovedstaden. Som chef for LIV-medierne skal hun lede arbejdet på i alt ti københavnske lokalmedier.

Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Laura Bejder JensenClaudia Steenhard

Redaktionschef Cecilie Gormsen stopper på Altinget efter syv år. Hun skal være ny chefredaktør for Jysk Fynske Mediers lokaljournalistiske satsning LIV-medierne. 

LIV-medierne er en samling af ti københavnske lokalmedier. Cecilie Gormsen forlader altså Altinget for at arbejde med lokaljournalistikken i Hovedstaden.

"Den nære lokaljournalistik er mindst lige så vigtig i København og på Frederiksberg, som den er i andre landsdele. Derfor ser jeg det som en meget vigtig opgave at få bredt kendskabet til LIV-medierne og deres lokaljournalistik ud til mange flere brugere. Vi skal levere kvalitetsjournalistik om alle dele af hovedstaden," siger Cecilie Gormsen til KøbenhavnLIV.

Altingets chefredaktør ærgrer sig over tabet af den mangeårige kollega men ønsker Gormsen held og lykke med de nye udfordringer: 

"Jeg må tage hatten af for, at Jysk Fynske Medier har fået øje på et af de største leder-talenter i mediebranchen. Cecilie Gormsen har en meget stor del af æren for Altingets vækst de seneste år," siger Jakob Nielsen.

"Cecilie Gormsen har en meget stærkt digital forståelse, hun har et stærkt etisk og journalistisk kompas, og så er hun en fremragende personaleleder. Derfor vil hun blive savnet både fagligt og menneskeligt på Altinget, men vi siger mange tak for indsatsen og ønsker hende held og lykke med den spændende udfordring, hun nu skal tage fat på," tilføjer han.

Cecilie Gormsen har været ansat på Altinget siden 2015, hvor hun de sidste fem år har været redaktionschef med ansvar for Altingets forside og nichemedier. Hun har tidligere været ansat på Berlingske. Hun har tidligere beskæftiget sig med lokaljournalistik på Alt Om København.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Cecilie Gormsen

Chefredaktør, LIV-medier, Jysk Fynske Medier
journalist (DMJX, 2013)

0:000:00