Om  
Nichlas Brødegaard Resch

Altinget får ny it- og udviklingsdirektør

Med ansættelsen af en ny it- og udviklingsdirektør sætter Altinget og Mandag Morgen yderligere fart på væksten og på udnyttelsen af de digitale muligheder.

Foto: Privatfoto
Redaktionen

Nichlas Brødegaard Resch (34) er ny it- og udviklingsdirektør på Altinget og Mandag Morgen.

Nichlas Resch kommer fra en stilling som head of digital innovation hos Karnov Group, hvor han har været de seneste 5 år.

Han tiltræder onsdag, bliver en del af mediekoncernens ledelse og får titel af CTDO – chief technology and development officer.

”Altinget og Mandag Morgen er på en vækstrejse både i Danmark og Sverige. Ansættelsen af Nichlas Resch er et naturligt næste skridt i udviklingen af vores IT-arkitektur og digitale medieplatforme. Med ham får vi tilført kompetencer fra øverste hylde”, siger adm. direktør i Alrow Media Christoph Nørgaard.

 Med ansættelsen af Nichlas Resch samles alle koncernens it- og udviklingsressourcer i én afdeling. Det skal føre til en ny it-strategi med fokus på nye platforme og et stærkt udviklingsmiljø samt styrket projektstyring.

”Jeg er spændt på at starte hos Altinget og Mandag Morgen og har høje forventninger til de mål, som vi i fællesskab skal realisere. Jeg går ydmygt til opgaven og glæder mig til at forstå forretningen endnu dybere, sådan at investeringer i digitale løsninger rammer, hvor det skaber mest værdi”, siger Nichlas Resch.

Logisk skridt efter redesign

Direktør Christoph Nørgaard peger på, at Altinget og Mandag Morgen står stærkt efter et år, hvor begge medier har fået nye digitalt design og mange nye redskaber til at nå læserne med både tekst, lyd og billeder.

”Med oprettelsen af den nye afdeling styrker vi vores evne til at bygge videre på det fundament ved brug af interne kompetencer. Det vil føre til endnu mere robotjournalistik og bedre udnyttelse af de kommercielle muligheder ved ny teknologi”, siger Christoph Nørgaard.

Altingets nuværende it-chef, Michael Kellberg, som har været med siden mediets fødsel i 2000, og som har bygget mediets digitale platform, fortsætter som et centralt medlem af den nye it-afdeling.

”Altinget ville ikke være, hvor det er i dag, uden Michael Kellberg, og derfor er vi også meget glade for, at han fortsat vil spille en central rolle i udviklingen af koncernens it-løsninger,” siger adm. direktør Christoph Nørgaard.

 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Nichlas Brødegaard Resch

It- og udviklingsdirektør, Alrow Media (Altinget/Mandag Morgen)
master in business information and information systems (CBS)

0:000:00