Altinget lancerer dagligt nyhedsbrev om EU

EU-VALG: I hele valgkampen vil Altinget dagligt udsende et nyhedsbrev med fokus på valget til Europa-Parlamentet, sådan at det ikke ender med at drukne helt i folketingsvalget.

Med et ekstra dagligt nyhedsbrev om EU vil Altinget sikre, at den europæiske valgkamp ikke forsvinder, selvom der også er et folketingsvalg på vej.

Det nye nyhedsbrev kommer oven i de to daglige nyhedsbreve, som Altinget i forvejen udsender med fokus på dansk politik. 

Nyhedsbrevet giver dagligt et overblik over, hvad der er sket og sagt i valgkampen om de 14 danske pladser i Europa-Parlamentet. Desuden vil der være masser af debatstof, en kalender over de vigtigste arrangementer samt kortere versioner af den grundige EU-dækning, som man kan få på Altingets betalte EU-portal. 

Nyhedsbrevet vil også dele podcasten 'Parlamentet', hvor Altingets to EU-korrespondenter, Rikke Albrechtsen og Thomas Lauritzen, hver uge taler om de vigtigste EU-sager og giver et indblik i, hvordan valgkampen foregår i de 27 andre EU-lande.

Sådan gør du
Du kan skrive dig op til det gratis nyhedsbrev ved at klikke her og sætte kryds ved "Altinget.dk". Så modtager du automatisk vores tre daglige opdateringer om både folketingsvalget og valget til Europa-Parlamentet. 

Hvis du allerede modtager vores gratis nyhedsbrev, behøver du ikke gøre noget for at modtage vores daglige EU-nyhedsbrev. 

Altinget har også oprettet en særlig temaside, hvor alt vores gratis stof om EU-valget er samlet. Den kan du se ved at klikke her

De kommende fire uger bliver en lang og hektisk dobbeltvalgkamp med masser af støj. Vi håber, at vores daglige nyhedsbrev om valget til Europa-Parlamentet og vores temasiden om valget kan blive et nyttigt redskab for alle dem, der gerne vil følge med i den europæiske valgkamp og blive endnu klogere på de forskelle, der præger EU-politikken i Danmark og i resten af EU. 

God valgkamp!

Forrige artikel S-profil vil trykteste omstridte EU-regler: Embedsmænd skal udvise S-profil vil trykteste omstridte EU-regler: Embedsmænd skal udvise "politisk kreativitet" Næste artikel Overvågning og knallertkørekort til 16-årige: Disse lovforslag sætter valget en stopper for Overvågning og knallertkørekort til 16-årige: Disse lovforslag sætter valget en stopper for