Altinget lukker USA-sektion

FARVEL: EFter seks år lukker Altingets gratis sektion om amerikansk politik. Læserne får andre tilbud.

Ved udgangen af 2015 lukker Altinget sin særlige portal for amerikansk politik, Altinget: usa.

Der er har været stor læserinteresse, men det er ikke lykkedes at finde en forretningsmodel for portalen, der var gratis.

Den åbnede for seks år siden som et con amore-projekt, hovedsageligt styret af frivillige, bl.a. studerende med særlig interesse for USA.

Siden blev journalist Michelle Arrouas ansat som fast freelance til at redigere portalen, hvilket hun gennem årene har gjort med stor entusiasme og vedholdenhed. Annegrethe Rasmussen har længe bidraget med analyser og baggrund om amerikansk politik med udgangspunkt i sin bopæl i Washington DC.

Vi håber at bevare kontakten til læserne via andre af vores gratis nyhedsbreve og portaler.

Rasmus Nielsen
Chefredaktør

Forrige artikel Stifter ny organisation for finans og teknik Næste artikel Prins Henrik har været til Folketingets åbning for sidste gang Prins Henrik har været til Folketingets åbning for sidste gang
Gyser i Strasbourg: EU's nye topchef risikerer stadig at snuble på målstregen

Gyser i Strasbourg: EU's nye topchef risikerer stadig at snuble på målstregen

TOPJOB: Efter sidste uges møder i Europa-Parlamentet er utilfredsheden med Ursula von der Leyen så udbredt, at tyskeren ikke kan være sikker på at blive godkendt som EU-Kommissionens nye formand. Hun kan blive stemt snævert igennem eller vraget ved en afstemning tirsdag – eller det hele kan blive udskudt.