Altinget.dks magtanalyse vinder Bording-pris

PRIS: Altinget.dks magasin om magten i dansk politik vandt fredag Anders Bordings mediepris.
Journalist Mads Bang, Altinget.dk er idemanden bag og redaktøren af Altinget | Magt, der i dag modtog Bordings Mediepris fra Danske Medier. Han flankeres af udgiver Rasmus Nielsen og formanden for priskomiteen, chefredaktør Anne-Marie Dohm.
Journalist Mads Bang, Altinget.dk er idemanden bag og redaktøren af Altinget | Magt, der i dag modtog Bordings Mediepris fra Danske Medier. Han flankeres af udgiver Rasmus Nielsen og formanden for priskomiteen, chefredaktør Anne-Marie Dohm.Foto: Danske Medier
Redaktionen

Altinget.dks magtanalyse vandt fredag eftermiddag Anders Bordings mediepris.

Det er organisationen Danske Medier, som uddeler Bording-priserne til specialmedier. Prisoverrækkelsen foregik på Københavns Rådhus.

Altinget.dk fik medieprisen for det digitale magasin Altinget | Magt 2012, der af juryen blev beskrevet som ”et ambitiøst, grundigt og læseværdigt magasin, der gør læserne klogere på, hvordan magten på Christiansborg egentlig fordeler sig. Store mængder af data er gjort brugbare for både læsere og andre medier ved at være præsenteret flot og overskueligt.”

Magtanalysen, der udkom i september 2012, er en omfattende gennemgang af magten i regeringen og i ministerierne. Magasinet er udviklet efter koncept af journalist Mads Bang, som modtog prisen.

De øvrige priser gik til journalist Asger Havstein Eriksen, Fagbladet 3F for artikelserien ”Døden i siloen”. Folkeskolen.dk fik den digitale pris for sit faglige netværk, mens Watch-medierne modtog innovationsprisen. Endelig gik prisen for visuel formidling til fotograf Peter Ehlers, Samvirke, for fotofeaturen ”Det gør mig så sur, når…”. 

Altinget | Magt 2012 kan købes her. Efter sommerferien udkommer Altinget | Magt 2013. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00