Om  
Henrik Lilballe Hansen
Peter Giørtz-Carlsen

Arla Danmark henter direktør hjem fra Saudi-Arabien

Arla har hentet Henrik Lilballe Hansen hjem som landedirektør for Arla Danmark. Han kommer fra en tilsvarende stilling for Saudi-Arabien.

Henrik Lilballe Hansen bliver ny landedirektør for Arla Danmark.
Henrik Lilballe Hansen bliver ny landedirektør for Arla Danmark.Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Troels Markussen

Fra 1. april 2023 kommer der et nyt men velkendt ansigt på ledelsesgangen hos Arla Danmark.

Det skriver koncernen i en pressemeddelelse

Arla har rekrutteret fra egne rækker og henter Henrik Lilballe Hansen hjem som administrerende direktør for Arla Danmark. Lilballe Hansen har senest siddet som landedirektør for mejerikoncernens afdeling i Saudi-Arabien, hvor han har haft ansvaret for over 1.000 ansatte siden 2021.

“Jeg er meget glad for, at Henrik vender tilbage til Danmark og sætter sig i spidsen for den danske organisation. Arla spiller en vigtig samfundsrolle i Danmark, og vi har ledt grundigt efter den rette afløser for vores tidligere landechef. Henrik har et dybt kendskab til forretningen og erfaring fra at lede Arlas største marked uden for Europa og et af de hurtigst voksende,” siger Peter Giørtz-Carlsen, kommerciel direktør i Arla.

Foruden ledelsesstillingen i Saudi-Arabien har Henrik Lilballe Hansen tidligere været finansdirektør for Mellemøsten og Nordafrika, samt arbejdet som finanspartner i forskellige teams.

“Jeg er både begejstret og ydmyg over at have fået denne mulighed og ser frem til at komme tilbage til Danmark og være med til at stå i spidsen for et fantastisk hold i en af Danmarks vigtigste virksomheder og med så ikoniske brands. Mange af mine bedste Arla-minder er fra min tid i den danske organisation, og jeg er stolt over igen at skulle være en del af holdet og kulturen her. Jeg ser også meget frem til at arbejde tættere med vores ejere og sammen være med til at levere på vores ambitioner indenfor bæredygtighed,” udtaler den kommende direktør.

Den nye direktør overtager efter Helle Müller Petersen, der fratrådte stillingen ved årsskiftet.

Arla er nu gået i gang med at finde en ny landechef for Saudi-Arabien.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Henrik Lilballe Hansen

Landedirektør, Arla Danmark

Peter Giørtz-Carlsen

Kommerciel direktør for Europa, Arla Foods
cand.merc. (Handelshøjskolen i Aarhus 1999)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024