Barfoed: Samme vurdering af trusselsniveau

DOKUMENTATION: Læs hvad justitsminister Lars Barfoed (K) skriver på sin Facebook-profil om terrorangrebene i Norge.
Den 32-årige norske statsborger Anders Behring Breivik er anholdt og sigtet for begge terror-forbrydelser fredag i Norge, hvor op mod 100 personer foreløbig menes at have mistet livet. Han har forbindelser til et højreekstremis­tisk miljø i det sydøstlige Norge og har været aktiv på flere islamfjendtlige internetsider.
Den 32-årige norske statsborger Anders Behring Breivik er anholdt og sigtet for begge terror-forbrydelser fredag i Norge, hvor op mod 100 personer foreløbig menes at have mistet livet. Han har forbindelser til et højreekstremis­tisk miljø i det sydøstlige Norge og har været aktiv på flere islamfjendtlige internetsider.Foto: Privat
Oskar Herrik Nielsen
"Bombeangrebet i Oslo og skuddramaet på Utøya vækker afsky over for den eller de skyldige og naturligvis dyb medfølelse med de berørte. I Danmark har vi straks skærpet beskyttelsen af norske interesser. Der er dog ikke anledning til umiddelbart generelt at ændre vurderingen af trusselsniveauet i forhold til Danmark," skriver justitsminister Lars Barfoed (K) på sin Facebook-profil.
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lars Barfoed

Kandidat til Europa-Parlamentet (M), formand for Det Kongelige Teater, Foreningen Norden og Danmarks Underholdningsorkester, selvstændig med Lars Barfoed & Company,, næstformand, By & Havn
cand.jur. (Københavns Uni. 1981), CBS Executive Bestyrelsesuddannelse (2016), Harvard Kennedy School Executive Education (2017)

0:000:00